Cursus Word

Microsoft Word is meer dan een simpele tekstverwerker en met een cursus word kom je hier achter. Veel personen gebruiken word alleen maar voor het maken van simpele documenten. Dit is jammer, want Word heeft erg veel verschillende opties. Omdat er steeds nieuwe versies van Word uitkomen, is het belangrijk om de cursus word goed af te stemmen op je eigen versie.
Met een cursus Word leer je onder andere hoe je een document perfect kunt opmaken. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteedt aan figuren, tabellen en kolommen. Het is met Word namelijk mogelijk om informatie te verwerken op meerdere manieren, zodat het voor de lezer een stuk duidelijker wordt. Daarnaast wordt er ook nog aandacht besteed aan diverse opties van Word zoals uitlijnen, lettertypen en stijlen.
Een cursus Word is geschikt voor iedereen die graag meer wilt halen uit zijn of haar office pakket. Het is namelijk zonde om een uitgebreid programma maar slechts voor een klein deel te gebruiken. De cursus Word is voor iedereen te volgen. Ook wanneer je al ervaring hebt met Word, zul je merken dat een cursus Word je kennis van het programma zal vergroten.

Google Adwords Google Adwords
Google Adwords Marketing Marketeer Onlinemarketing Doelstellingen Strategie Keyword Metadata Metakeyword Adwords account Adverteren Advertentie Seo snippet Snippet Campagne

€ 110.00
 
Nti
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »