Cursus Noors volgen

Een cursus Noors volgen is een goed idee wanneer je op vakantie wilt gaan naar Noorwegen. In totaal zijn er zo’n 4,5 miljoen mensen die de Noorse taal spreken. In Noorwegen gebruikt de bevolking twee soorten Noors, waarbij de uitspraak en het schrift enigszins van elkaar verschillen. Noors is gelukkig geen moeilijke taal om te leren. Na de cursus Noors te hebben gevolgd zul je er geen enkele moeite mee hebben om een praatje te maken met de bevolking van Noorwegen.
Een cursus Noors volgen is daarnaast ook leuk om te doen, omdat je zo een nieuwe taal leert. Het alfabet bestaat in totaal uit 29 letters. Met de cursus Noors leer je snel om Noors te spreken, te lezen, schrijven, spreken en verstaan. Het is belangrijk om te weten dat intonatie belangrijk is bij de Noorse taal. Sommige woorden worden bijvoorbeeld het zelfde geschreven, maar door het woord anders uit te spreken krijgt het woord ook een andere betekenis.
De cursus Noors leert je daarbij ook nog het een en ander over Noorwegen zelf. Zo kom je te weten hoe de cultuur van het land in elkaar zit en wat gewoonten in Noorwegen zijn.

Cursus Zweeds Cursus Zweeds
Talen
Nha Opleidingen
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Zweeds spreken en schrijven.

€ 18.50
 
Nha
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »
Noors Noors
Talen
Nha Opleidingen
Leer met deze unieke cursus de Noorse taal. Inclusief lesmateriaal en digitale geluidsbestanden.

€ 30.00
 
Nha
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »
Ijslands Ijslands
Talen
Nha Opleidingen
Leer met deze unieke cursus de Ijslandse taal. Inclusief lesmateriaal en digitale geluidsbestanden.

€ 30.00
 
Nha
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »
Noors Noors
Cursus
Loi
Nu met gratis Tijdschriftenbon

€ 46.80
 
Loi
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »