Cursus Deens volgen

Een cursus Deens volgen is perfect voor zakenreizen of vakanties naar Denemarken. In totaal zijn er ongeveer 5,5 miljoen mensen die de Deense taal spreken. In delen van Duitsland en Groenland wordt de Deense taal ook gesproken. Groenland is namelijk van Denemarken. Vooral de Duitse taal heeft veel invloed gehad op het Deens, net zoals het Nederlands. Een cursus Deens volgen is dus vrij eenvoudig omdat er veel herkenbare woorden zijn. Eigenlijk is Deens een mengelmoes van allerlei talen, want ook Engels en Fries hebben invloed gehad op deze taal.
Met een cursus Deens leer je om snel Deens te kunnen spreken, verstaan, schrijven en lezen. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om de krant te lezen in het Deens, maar ook om te praten met de Deens sprekende bevolking. De cursus Deens volgen kan door iedereen gedaan worden.
Bij de cursus krijg je ook nog extra informatie over Denemarken zelf, zodat je precies weet hoe het in dat land er aan toe gaat. Wanneer je voor langere tijd in Denemarken verblijft, zul je merken dat je talenkennis dankzij de cursus Deens zich nog sneller ontwikkelt.

Cursus Zweeds Cursus Zweeds
Talen
Nha Opleidingen
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Zweeds spreken en schrijven.

€ 18.50
 
Nha
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »
Deens Deens
Talen
Nha Opleidingen
Leer met deze unieke cursus de Deense taal. Inclusief lesmateriaal en digitale geluidsbestanden.

€ 30.00
 
Nha
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »
Deens Deens
Cursus
Loi
Nu met gratis Tijdschriftenbon

€ 46.80
 
Loi
Ervaring met deze winkel?
 
  Bekijken »